Arno Hoogwerf, fotograaf. Gespecialiseerd in zakelijke en redactionele portretten, altijd op locatie. Werkt vanuit de Hoeksche Waard, beschikbaar in heel Nederland.

 

Als ik zou doen waarvoor ik geleerd heb, dan zou ik nu met een gereedschapskist rondlopen als electromonteur. Gelukkig volgde ik m’n gevoel en heb al snel de switch gemaakt naar een creatiever beroep. Na 15 jaar dienstjaren als vormgever/dtp’er bij Trend reclame & advies ben ik sinds 2011 parttime en sinds 2015 fulltime zelfstandig fotograaf voor zakelijke en particuliere opdrachten. Pure portretten zonder poespas, altijd op locatie, in een omgeving die bij de persoon en opdracht past.

Mijn fotografie kenmerkt zich door frisse, strakke beelden. Fijn licht, waar nodig (of eigenlijk ‘waar mogelijk’) subtiel geflitst voor die ‘sprankel’ en goed op kleur nabewerkt. Buiten een paar korte workshops en veel overleg met collega’s om ben ik grotendeels autodidact en leer ik nog dagelijks bij op alle fronten van dit mooie vak.

 

Contactinfo
Arno Hoogwerf
Puttershoek (Hoeksche Waard)
info@arnohoogwerf.nl
06-22495738

Nieuwsbrief met nieuw werk
Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuw werk?
Meld je dan hieronder aan op mijn e-mailnieuwsbrief.

 

Bruiloften & lifestyle
Op zoek naar frisse, pure fotografie voor jullie bruiloft? Neem dan eens een kijkje op mijn website met bruiloften en lifestylefotografie: arnofotografeert.nl

Instagram
Regelmatig plaats ik nieuw werk, bts (behind the scenes) en gewoon privé-foto's op Instagram. Volg me op instagram.com/arnohoogwerf

© 2017 Arno Hoogwerf, alle rechten voorbehouden. Op alle getoonde beelden en teksten berust copyright. Ongevraagd overnemen is niet toegestaan.