Profielfotograaf

Beeldmaker met oog voor de eerste indruk

De beste profielfoto begint met een ‘klik’. Met een profielfoto die jouw uitstraling of die van je team vangt en daarmee een eerste indruk geeft van wie je bent. Echt. Als persoon of als bedrijf. Passend bij persoonlijkheid en kernwaarden. Dat is mijn drijfveer!

Zes redenen waarom je voor mij kiest als profielfotograaf:

1.

Blijheidsgarantie

Via een laptopscherm kijk je mee naar de gemaakte foto's en kan de foto waar jij blij van wordt meteen geselecteerd worden. Blije reacties, van personen die niet houden van gefotografeerd worden, gingen je voor: ‘sta ik er nu al op?!’, ‘oh, dat is eigenlijk best leuk’ en ‘dit ben ik echt!’.

2.

Studiokwaliteit op locatie

Ik kom met mijn mobiele studio-flitsset, bestaande uit de hoogste kwaliteit apparatuur, naar je toe. Met deze setup, die vrijwel in iedere vergaderruimte past, zorg ik voor professioneel uitgelichte portretten, op welke locatie dan ook. Hoe klein of groot je ze daarna ook gaat gebruiken.

3.

Ervaring met grote aantallen

Veel personen te fotograferen? Ik heb ervaring met het organiseren van grote sessies van 500 man of meer. Van die ervaring profiteer je weer als je minder personen te fotograferen hebt! Ik bied een complete workflow en ook beeldbewerking ter plekke is mogelijk zodat de medewerker direct bij terugkomst de profielfoto al in de mailbox heeft.

4.

Diverse achtergrond

Een achtergrond passend bij jouw persoonlijkheid of kernwaarden. Van zakelijk grijs tot kleurrijk of een fotogeniek plekje op kantoor als achtergrond. Mijn blik is op het eindresultaat en de achtergrond speelt daarin net zo’n belangrijke rol als de glimlach ervoor. Ik denk graag mee en maak het mogelijk!

5.

Vakkundige nabewerking

Alle gekozen portretten worden vakkundig nagelopen op kleur, contrast en waar nodig geretoucheerd. Ondanks dat echte beelden maken mijn uitgangspunt is, haal ik de voor jou storende puntjes op kin, neus of voorhoofd echt wel weg ;-).

6.

Met visagie

Een goede visagie laat je meer stralen en minder glimmen (ook de heren). Een matterende poederkwast zit standaard in m'n tas, of ik schakel een ervaren visagist uit mijn netwerk in.

Oh, en nog een reden:

Handige online plantool


Veel medewerkers te fotograferen en geen zin in al het regelwerk? Ik ontzorg jullie volledig door een handige online plantool klaar te zetten waarmee de medewerkers zich in vooraf ingestelde tijdsblokken kunnen aanmelden. Compleet met gepersonaliseerde bevestiging per e-mail, agenda-koppeling en indien gewenst met automatische follow-up met daarin de link waar men de bewerkte foto meteen kan downloaden. Handig!

Kleurrijke corporate profielfoto's met same-day edit voor Paardekooper Group

Interesse in profielfoto’s met een ‘klik’?

Ik kom graag met je in contact!