Sauna & Wellness

Beeldmaker met oog voor ‘ogen dicht’

Na een diepe teug adem je ogen dichtdoen, volledige ontspanning. De ultieme beloning voor lichaam en geest. Mijn ogen staan op scherp bij de technische uitdagingen (licht, vocht en temperatuur) die deze plekken met zich meebrengen. Ik kruip figuurlijk, want discretie, in de huid van de gasten om dezelfde tinteling op het lijf te voelen én vast te leggen. Voor het kraaien van de hanen of als de nacht op zijn zwartst is, om ook dan een ‘ogen dicht’ sfeer op beeld te creëren.

Veluwse Bron

Ook voor kleinere ondernemers

Naast de grote resorts zoals hierboven getoond werk ik ook graag en regelmatig voor kleinere salons of zelfstandigen zoals Massage & Go in Oud-Beijerland.

(VOOR)BEELDIGE OPDRACHTGEVERS:

Alerimus, Bevolkingsonderzoek Nederland, Bibliotheek Hoeksche Waard, Bres Accommodaties, De Hoeksche School, De Vlasschuur, Gemeente Hoeksche Waard, Hans Anders, HW Wonen, International Wellness Resorts, JobUp, Libéma, Luyten Adviesgroep, McDonald's, NDOC, Nemesys, Paardekooper, Pharmavit, RCN Vakantieparken, Schot Marketing & Communicatie, SEVENP, Trend marketing & communicatie, Zorgwaard e.a.