Profielfotograaf

Maak een goede indruk met een professionele profielfoto. Het klinkt als vanzelfsprekend, maar zorg voor een nette profielfoto die betrouwbaar en professioneel oogt, dus geen uitsnede uit een vakantiefoto. Een profielfoto op social media als Facebook en LinkedIn is immers vaak het eerste wat men ziet bij het eerste contact. En uiteraard wil je als bedrijf herkenbaar zijn naar je klanten en een persoonlijke uitstraling creëren op de website. Zorg dus voor kwalitatieve foto's van de medewerkers.

 
 
Mark Dalm
Eline Rood
Etienne Hesen
 

Vier redenen waarom je voor mij kiest als profielfotograaf:

 
 1. Succes gegarandeerd

  Via een laptopscherm heb je live inzicht op de gemaakte foto's en kan de gewenste foto direct geselecteerd worden. Tevredenheidsgarantie: ik stop niet voordat iedereen tevreden is over zijn/haar portret.

 2. Studiokwaliteit, gewoon bij jullie op kantoor

  Met mijn mobiele studio-flitsset, die past in vrijwel iedere vergaderruimte, zorg ik voor professioneel uitgelichte portretten, op welke locatie dan ook.

 3. Vakkundige nabewerking

  Alle beelden worden vakkundig nagelopen op kleur, contrast en waar nodig geretoucheerd. Dat puistje, vlekje of storende haartje haal ik uiteraard weg.

 4. Optioneel met visagie

  Een goede visagie laat je meer stralen en minder glimmen (zeker ook de heren). Een matterende poederkwast zit standaard in m'n tas.

 
 

Een grijze achtergrond oogt rustig en professioneel, waarbij alle aandacht uitgaat naar het portret. Ik heb diverse grijstinten en mijn mobiele studio past in een doorsnee vergaderruimte. Groot voordeel van deze setup is dat er het gehele jaar door dezelfde portretten gemaakt kunnen worden.

Zwart is stijlvol maar soms ook erg zwaar. Werkt goed bij artiesten en d.m.v. een haarlicht (licht van achteren) zorg ik ervoor dat de persoon niet verdwijnt in de zwarte achtergrond. Een donkerblauwe of donkergrijze achtergrond is ook mogelijk en toont erg chique.

Een bestaande achtergrond zoals een deel van het kantoorpand onscherp in de achtergrond gebruiken maakt de profielfoto uniek en zorgt voor meer raakvlak met het kantoor. Echter, een te drukke achtergrond neemt aandacht weg van het portret en niet iedere achtergrond is geschikt.

 

Tariefberekening

Uitgaande van één opstelling en minimaal 5 te fotograferen personen kan er uitgaan worden van het onderstaande tarief:

 • 5-15 personen: € 30 p.p.

 • 15-25 personen: € 27,50 p.p.

 • 25-35 personen: € 25 p.p.

 • Meer dan 35 personen? Of heb je speciale wensen? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Per setting reken ik eenmalig € 150 voor het opbouwen en instellen van de mobiele studio. Alle tarieven zijn excl. btw en reiskosten á € 0,35 p/km.

Nieuw: Profielfotodagen

Uniek in de Hoeksche Waard en speciaal voor zzp’ers en kleine organisaties: een professionele zakelijke profielfoto voor bijv. LinkedIn, Facebook of Twitter tegen een schappelijk tarief op een aantal vastgestelde dagen.

Stuur me een mailtje (info@arnohoogwerf.nl) wanneer je op de hoogte wil worden gehouden zodra er een nieuwe profielfotodag gepland staat.

 

Voor grote en kleine organisaties

Mijn heldere profielfoto-werkwijze en -tarief zijn ook perfect voor grotere organisaties die regelmatig portretten willen van nieuwe medewerkers die aansluiten op de reeds verzorgde fotografie. Voor HW Wonen, een grote wooncorporatie in de Hoeksche Waard, heb ik inmiddels ruim 140 medewerkers gefotografeerd, verdeeld over verschillende dagen.