Maak een goede indruk met een professionele profielfoto. Het klinkt als vanzelfsprekend, maar zorg voor een nette profielfoto die betrouwbaar en professioneel oogt, dus geen uitsnede uit een vakantiefoto. Een profielfoto op social media als Facebook en LinkedIn is immers vaak het eerste wat men ziet bij het eerste contact. En uiteraard wil je als bedrijf herkenbaar zijn naar je klanten en een persoonlijke uitstraling creëren op de website. Zorg dus voor kwalitatieve foto's van de medewerkers.

Zes redenen waarom je voor mij kiest als profielfotograaf:

1. Succes gegarandeerd

Via een laptopscherm heb je live inzicht op de gemaakte foto's en kan de gewenste foto direct geselecteerd worden. Tevredenheidsgarantie: ik stop niet voordat iedereen tevreden is over zijn/haar portret.

2. Studiokwaliteit op locatie

Met mijn mobiele studio-flitsset, die past in vrijwel iedere vergaderruimte, zorg ik voor professioneel uitgelichte portretten, op welke locatie dan ook. Ik hou van contrastrijk licht waardoor je portret er ook in klein avatar-formaat nog perfect uitspringt.

3. Vakkundige nabewerking

Alle beelden worden vakkundig nagelopen op kleur, contrast en waar nodig geretoucheerd. Dat puistje, vlekje of storende haartje haal ik uiteraard weg, en voor zichtbare wallen heb ik ook de nodige handigheidjes.

4. Diverse achtergronden

Zakelijk grijs of wit als achtergrond? Of liever een deel van jullie kantoor onscherp zichtbaar achter de persoon? Of misschien iedere medewerker voor een andere kleur passend bij zijn/haar outfit? Door mijn grafische achtergrond en bovengemiddelde kennis van Photoshop denk ik graag mee over wat het beste bij jullie past.

5. Optioneel met visagie

Een goede visagie laat je meer stralen en minder glimmen (zeker ook de heren). Een matterende poederkwast zit standaard in m'n tas, of ik schakel een ervaren visagist uit mijn netwerk in.

6. Ervaring met grote aantallen

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae

Tariefberekening

 

tot 10 personen

Vanaf 10 personen kom ik graag naar jullie kantoor om daar mijn profielfoto-setup op te bouwen.

€ 550
1 / 3

Per setting reken ik eenmalig € 250 voor het opbouwen en instellen van de mobiele studio.

Alle tarieven zijn excl. btw. Binnen de driehoek Den Haag - Breda - Utrecht reken ik geen reiskosten.

Direct offerte aanvragen


Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

Nieuw: Profielfotodagen


Uniek in de Hoeksche Waard en speciaal voor zzp’ers en kleine organisaties: een professionele zakelijke profielfoto voor bijv. LinkedIn, Facebook of Twitter tegen een schappelijk tarief op een aantal vastgestelde dagen.


Zodra er een nieuwe datum bekend is zal ik die hier plaatsen.